Deluxe Anti-Age behandeling

€57,50


Deluxe anti-age behandeling

In deze behandeling word uitsluitend gewerkt met de producten van Malu Wilz. 

 

Bij aanvang van de behandeling zullen eerst de wensen besproken worden, gevolgd door een huidanalyse. Aan de hand van deze analyse en de persoonlijke wensen, zal er begonnen worden met de behandeling.

Wenkbrauwen modelleren doe ik bij voorkeur met hars welke speciaal geschikt is voor de gevoelige delen. Dit geeft een uitermate strak effect en de haartjes lijken ook langer weg te blijven doordat ook alle donshaartjes tijdens het harsen verwijderd worden. Indien u als klant de voorkeur geeft aan epileren dan is dat uiteraard geen probleem. De klant is bij ons immers koning!

De peeling wordt afgestemd op het huidtype. Ik gebruik bijvoorbeeld peeling producten met een korrelige structuur, maar ook peeling producten zonder korrels indien de huid teer en kwetsbaar is.

Met het stomen wordt de huid week gemaakt zodat mee-eters gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Ook hier geldt dat het afhankelijk is van het huidtype, niet elke huidtype kan dit namelijk hebben. Daarnaast is er tijd voor een beetje relaxen onder de stoom.

Na het stomen worden de mee-eters en gerstekorrels verwijderd.

Bij de massage wordt een ampul lichtjes in gemasseerd waarna wordt overgegaan op de complete gezichtsmassage. De ampul zorgt voor extra voeding van de huid en heeft daarnaast een anti-age werking.

In de overheerlijke massage worden naast het gezicht het decolleté en nek ook meegenomen. Dit is natuurlijk “het ultieme ontspannen”.

Het masker van de Deluxe behandeling bestaat uit een apart lip en oogmasker en voor op het gezicht een masker dat gericht is op voeding en anti-age.

 

Tenslotte wordt de behandeling met een dag of nachtverzorging afgesloten.

 

Tijdens de behandeling zijn nog extra onderdelen toe te voegen zoals:

-          Het verven van de wimpers en/of wenkbrauwen*

-          Het harsen van de bovenlip en/of kin*

 

 

* Deze onderdelen zijn alleen tijdens een complete behandeling mogelijk en kosten per onderdeel €6,50. Hiervoor kunnen geen aparte afspraken worden gemaakt.

Altijd onspannen en relaxed in De Pincet