Over De Pincet


Voor de meest complete gezichtsbehandelingen, zowel voor hem als voor haar en voor jong en oud.

Leonie Doelman-Blom, de eigenaresse van De Pincet sinds september 2012, heeft reeds vele jaren ervaring als schoonheidsspecialiste. Deze ervaring heeft ze, voordat ze haar eigen salon in 2012 begon, opgedaan bij drogisterij/parfumerie Stoop te Mijdrecht en Beautysalon Amber te Uithoorn. Door haar jarenlange ervaring kunt u er zeker van zijn dat kwaliteit voorop staat en dat de behandeling geheel op uw huid en wensen afgestemd wordt. En dat alles voor een zeer betaalbare prijs!

 

In “De Pincet” werk ik tegenwoordig met nieuwe producten. Met trots stel ik dan ook aan u voor: Malu Wilz en Nouvital.

 

Malu wilz 

De belangrijkste factor voor succes bent u zelf. Omdat dit onze ervaring is, ondersteunen wij u met exclusieve, geconcentreerde verzorgende producten en bijzondere behandelingsconcepten. MALU WILZ brengt kostbare plantenextracten en vooruitstrevende technologieën samen in één complete serie, die niet te evenaren is. Ons verzorgingssysteem biedt een scala aan mogelijkheden om aan de individuele wens van de klant te kunnen voldoen. U maakt uw klant niet alleen mooier, maar ook gelukkiger. Het samenspel van uw professionele kunnen en onze exclusieve producten, maakt een bezoek aan uw instituut tot een onvergetelijke belevenis.

 

Nouvital 

Nouvital Cosmetics is een innoverend en uitgebreid cosmeticamerk voor schoonheidsspecialist en opleidingsinstituut. Alle producten zijn samengesteld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en ontwikkelingen op cosmetisch gebied, e.e.a. geheel conform de Europese richtlijnen. Onze producten bevatten voornamelijk werkstoffen van natuurlijke oorsprong.

 

Tevens zijn deze:

  • Hypoallergeen
  • Allergeenvrij geparfumeerd
  • Vrij van minerale oliën
  • Vrij van tarwekiemolie (i.v.m. glutenallergie)
  • Voorzien van een zonnefilter (alle dagcrèmes)
  • Dierproefvrij

  

De schoonheidssalon met eigen ingang en voldoende gratis parkeergelegenheid vindt u op het volgende adres: Kerkstraat 32, 2441CD in Nieuwveen. Voor afspraken, zowel overdag als ’s avonds, of verdere informatie kunt u bellen met 06-36170089. Als ik aan het behandelen ben neem ik niet op, spreekt u dan gerust iets in dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.

 

E-mailen kan natuurlijk ook: pincet@ziggo.nl

 

 

Proefdiervrije cosmetica