Complete gezichtsbehandeling voor de vrouw

€47,50


Complete behandeling voor de vrouw

In deze behandeling word gewerkt met de produkten van Nouvital.

 

Bij aanvang van de behandeling zullen eerst de wensen besproken worden, gevolgd door een huidanalyse. Aan de hand van deze analyse en de persoonlijke wensen, zal er begonnen worden met de behandeling.

Wenkbrauwen modelleren doe ik bij voorkeur met hars welke speciaal geschikt is voor de gevoelige delen. Dit geeft een uitermate strak effect en de haartjes lijken ook langer weg te blijven doordat ook alle donshaartjes tijdens het harsen verwijderd worden. Indien u als klant de voorkeur geeft aan epileren dan is dat uiteraard geen probleem. De klant is bij ons immers koning!

De peeling wordt afgestemd op het huidtype. Ik gebruik bijvoorbeeld peeling producten met een korrelige structuur, maar ook peeling producten zonder korrels indien de huid teer en kwetsbaar is.

Met een peelingmasker wordt de huid week gemaakt zodat mee-eters gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Ook hier geldt dat het afhankelijk is van het huidtype, niet elke huidtype kan dit namelijk hebben. Daarnaast is er tijd voor een beetje relaxen onder de stoom.

Na het stomen worden de mee-eters en gerstekorrels verwijderd.

In de overheerlijke massage worden naast het gezicht het decolleté en nek natuurlijk ook meegenomen. Dit is natuurlijk “het ultieme ontspannen”.

Het masker van de complete behandeling bestaat uit een creme-masker voor op het gezicht dat gericht is op voeding, hydratatie, kalmeren of reinigen.

 

Tenslotte wordt de behandeling met een dag of nachtverzorging afgesloten.

 

Tijdens de behandeling zijn nog extra onderdelen toe te voegen zoals:

-          Het verven van de wimpers en/of wenkbrauwen*

-          Het harsen van de bovenlip en/of kin*

 

 

* Deze onderdelen zijn alleen tijdens een complete behandeling mogelijk en kosten per onderdeel €6,50. Hiervoor kunnen geen aparte afspraken worden gemaakt.

Altijd ontspannen en informeel bij De Pincet